Η Value Right είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, με πολύχρονη εμπειρία στην αγορά του επιχειρηματικού σχεδιασμού και της πληροφορικής. Διαθέτει αξιόλογη ομάδα στελεχών, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, ριζοσπαστικές ιδέες και αποτελεσματικότητα. Έχοντας ήδη υποστηρίξει εκατοντάδες πελάτες σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, αλλά κυρίως από το κλάδο του τουρισμού, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς και έχει καταστεί μόνιμος συνεργάτης των επιχειρήσεων που την επιλέγουν.

Στις σύγχρονες και απαιτητικές συνθήκες που διαμορφώνονται, η επιτυχία και η επιβίωση μιας αναπτυσσόμενης και μεσαίου μεγέθους επιχείρησης, εξαρτάται άρρηκτα από τη ταχύτητα λήψης αποφάσεων και το βαθμό προσαρμογής της στα νέα δεδομένα του περιβάλλοντός της.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις τη στιγμή που πρέπει και να αναλάβετε δράση, χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε σημαντικά κεφάλαια σε υποδομές, προσωπικό και διαδικασίες. Διαθέτουμε τη μεθοδολογία και τα εργαλεία για να κατανοήσουμε τον οργανισμό σας, τον τρόπο λειτουργίας σας, τους αντικειμενικούς στόχους που έχετε θέσει και των προκλήσεων που αντιμετωπίζετε.

Η Value Right, έχει σχεδιάσει και επεξεργαστεί έναν ολοκληρωμένο κύκλο δράσεων, με σκοπό την υποστήριξη των μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων προκειμένου να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να κυριαρχήσουν στις αγορές τους.


Τα οφέλη του κύκλου δράσεων της Value Right
  • Ενδυνάμωση της επιχείρησης με την επιλογή των κατάλληλων διαδικασιών, και τη προσαρμογή υποδομών και προσωπικού στα σύγχρονα δεδομένα και την ανάγκη για εξωστρέφεια.
  • Βελτίωση του βαθμού απόκρισης στις ανάγκες των πελατών , με την εξοικονόμηση του απαραίτητου χρόνου στα στελέχη της εταιρείας και την επικέντρωση τους στην ανάπτυξη της αγοράς.
  • Ενίσχυση της ρευστότητας με τον ανασχεδιασμό και τη ρύθμιση των δανείων της
  • Εξασφάλιση των απαραίτητων κεφαλαίων για επενδύσεις με την επιλογή του κατάλληλου αναπτυξιακού προγράμματος
  • Μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης και βελτίωση της παραγωγικότητας με την υιοθέτηση των cloud υπηρεσιών και του σύγχρονου ERP της SoftOne.
  • Επιτάχυνση των διαδικασιών λήψης ορθολογικών διοικητικών αποφάσεων με τη χρήση επεξεργασμένων αναφορών που βασίζονται στη πλατφόρμα επιχειρηματικής ευφυΐας QlikView

Η Value Right είναι ο κατάλληλος συνεργάτης σας. Γιατί τα στελέχη μας έχουν μάθει να είναι και στελέχη σας. Γιατί στόχος μας είναι η επιτυχία σας.
Νέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter