Επιδοτούμενα Προγράμματα

Μελέτες και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στον Ιδιωτικό Τομέα σε σχέση με Επιδοτούμενα Κοινοτικά ή Εθνικά Προγράμματα, όπως:


 • Αναπτυξιακός Νόμος
 • Ανταγωνιστικότητα και άλλα προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης (ΥΠΑΝ) και ΕΣΠΑ
 • Κοινωνία της Πληροφορίας
 • Προγράμματα Κοινοτικά για έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας,

όπου αναλαμβάνουμε την εκπόνηση της απαιτούμενης τεχνοοικονομικής μελέτης για την υπαγωγή επενδυτικού προγράμματος, στις διατάξεις του εκάστοτε προγράμματος, καθώς και την κατάθεση του πλήρους φακέλου στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης τη συνολική διαχείριση του εκάστοτε υποβληθέντος φακέλου και του επενδυτικού έργου. Πράγμα το οποίο σημαίνει τη διαχείριση της Επενδυτικής Πρότασης μέχρι την έγκρισή της και στη συνέχεια τη διαχείριση του Επενδυτικού Έργου στη φάση υλοποίησής του μέχρι και τη φάση αποπληρωμής της επιχορήγησης από την Υπηρεσία στον Δικαιούχο.

Για όλα τα τελευταία νέα για τα επιδοτούμενα προγράμματα πατήστε εδώ

Τεχνικές Μελέτες

Μελέτες και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Τεχνικής Φύσεως στον Ιδιωτικό Τομέα με τα ακόλουθα αντικείμενα διερεύνησης καταλληλότητας οικοπέδου για υλοποίηση επένδυσης:


 • Μελέτες Αδειοδοτήσεων Εγκατάστασης Επιχειρήσεων στους ακόλουθους κλάδους
  • Ξενοδοχείων (ιδρύσεις, τροποποιήσεις, επεκτάσεις, αναβαθμίσεις κατηγορίας, κ.λ.π.)
  • Ειδικών μορφών τουρισμού (Συνεδριακά Κέντρα, Μαρίνες, Γήπεδα Γκολφ, Κέντρα Θαλασσοθεραπείας, Spa, κ.λ.π.)
  • Μεταποιητικές – Βιομηχανίες
  • Εμπορικές στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας
 • Διερεύνηση αρχιτεκτονικής πρότασης και επιμέλειας
 • Σύνταξη προϋπολογισμού έργου
 • Παρακολούθηση υλοποίησης έργου και επιλογή του τρόπου υλοποίησης
Νέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter