Εισαγωγή

Η Value Right IT Solutions προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από υπηρεσίες οι οποίες βασίζονται στο Soft1 ERP/CRM. Διαθέτοντας μια αξιόλογη ομάδα στελεχών με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στοχεύει στην ολοκληρωμένη, ταχεία και με συνέπεια ανταπόκριση στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της Value Right εστιάζονται στην εξοικονόμηση πόρων και στη παροχή βέλτιστου αποτελέσματος σε κάθε στάδιο χρήσης του μηχανογραφικού συστήματος των πελατών της. Περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσουν τους πελάτες της να ενδυναμώσουν τη χρήση και την αποτελεσματικότητα του μηχανογραφικού τους συστήματος.

Η Value Right IT Solutions προσφέρει στους πελάτες της μια διευρυμένη γκάμα από υπηρεσίες:

  •  Εγκατάσταση εφαρμογών
  •  Εκπαίδευση χρηστών
  •  Εξειδικευμένη προσαρμογή στο τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης (παραμετροποίση)
  •  Μεταφορά στοιχείων και δεδομένων από ένα πληροφοριακό σύστημα σε ένα άλλο
  •  Αξιολόγηση μηχανογραφικού συστήματος
  •  Συντήρηση μηχανογραφικού συστήματος
  •  Μελέτη ανάλυσης αναγκών
  •  Ανάπτυξη λογισμικού για κάλυψη ιδιαίτερων αναγκών των πελατών (customazition)
  •  και άλλα…

Με την αξιοποίηση του QlikView, της πλέον ολοκληρωμένης λύσης επιχειρηματικής ευφυϊας της διεθνούς αγοράς, τα στελέχη της Value Right, δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τους πελάτες της προκειμένου να προσδιορίσουν και να σχεδιάσουν τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει την εμπειρία και τη τεχνογνωσία για τον προσδιορισμό των δεδομένων που είναι απαραίτητα για τη διοίκηση της κάθε εταιρείας

Customization

Η κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών μέσω ολοκληρωμένων συστημάτων λογισμικού κατά κανόνα υλοποιείται με την αξιοποίηση των ενσωματωμένων δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών των εφαρμογών.Η ικανοποίηση του αποδέκτη των υπηρεσιών βασίζεται στο βαθμό ταύτισης της λύσης με την απαίτηση. Συνήθως οι τυποποιημένες εφαρμογές στην προσπάθειά τους να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς δίνουν έμφαση στην οριζόντια αντιμετώπιση των αναγκών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται κάθετη επέκταση της εφαρμογής με την ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων λειτουργικών απαιτήσεων της επιχείρησης ή ακόμη και χρηστικών απαιτήσεων.

Η Value Right Management Consulting S.A. προσπαθεί μέσω των συμβούλων της να εξαντλεί τις δυνατότητες του τυποποιημένου (Ready to Run) συστήματος που παρέχει. Στοχεύοντας όμως στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των αναγκών του πελάτη, η Value Right Management Consulting S.A. διαθέτει ειδική ομάδα με μεγάλη τεχνογνωσία στην ανάλυση, σχεδιασμό και υλοποίηση ειδικών εφαρμογών που λειτουργούν ως προσθήκες στο επιχειρησιακό λογισμικό. Ολοκληρώνοντας έτσι τη λειτουργικότητα των πληροφοριακών συστημάτων και επιτρέποντας την κάλυψη ειδικών απαιτήσεων και ιδιαιτεροτήτων του πελάτη.

Η δυνατότητα ανάπτυξης ειδικών εφαρμογών είναι πολύ σημαντική για μια επιχείρηση που προχωρά σε εγκατάσταση ολοκληρωμένου επιχειρησιακού λογισμικού γιατί τη βοηθά να προστατεύει και να συντηρεί την επένδυσή της. Μπορεί να το διατηρεί πάντα επίκαιρο και απόλυτα ταυτισμένο με τις ανάγκες της αγοράς και της Ελληνικής νομοθεσίας. Παράλληλα προσδίδει ελαστικότητα που συμβαδίζει με το μέγεθος και το ρυθμό ανάπτυξης της επιχείρησης , με αποτέλεσμα την αύξηση της προσαρμοστικότητας και αποδοτικότητας του.

Νέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter