Λύσεις

Αναπτυγμένες σε τεχνολογίες αιχμής λύσεις που βοηθούν την επιχείρηση σας να ακολουθήσει μια επιτυχημένη πορεία στο σύγχρονο και έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Εξειδικευμένες λύσεις που απαντούν σε ιδιαίτερες απαιτήσεις, εργαλεία επιχειρηματικής ευφυίας αλλά και ολοκληρωμένα ERP και CRM μηχανογραφικά συστήματα. On premise, Hosted και Cloud λύσεις για όλες τις ανάγκες.

ΠερισσότεραΥπηρεσίες

Πιστοποιημένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση του τρόπου που λειτουργούν οι επιχειρήσεις, προσφέρουν στον οργανισμό σας εξειδικευμένες υπηρεσίες και άμεση υποστήριξη προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Περισσότερα


Υποστήριξη

Καθημερινή υποστήριξη από καταρτισμένους επαγγελματίες διαμορφώνουν το κατάλληλο περιβάλλον για τη διαρκή και χωρίς προσκόμματα λειτουργία του οργανισμού σας. Με την αξιοποίηση των αναβαθμισμένων υποδομών μας, νέων μεθόδων και σύγχρονων εργαλείων ελαχιστοποιείται η ανάγκη φυσικής παρουσίας των στελεχών υποστήριξης, προσφέροντας αμεσότητα ανταπόκρισης στις κλήσεις της εταιρείας.

ΠερισσότεραΝέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter