Η έκδοση Soft1 Open Enterprise υποστηρίζει τη σύγχρονη "ανοικτή επιχείρηση" με πρωτοποριακές τεχνολογίες και μια σειρά από web & mobile εφαρμογές

Η εφαρμογή Soft1 Web360 προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλούς και αξιόπιστης χρήσης over web των περισσότερων λειτουργικών ενοτήτων μιας κεντρικής μηχανογράφησης Soft1.

Με την εφαρμογή αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί ένα ισχυρό, εναλλακτικό user interface του λογισμικού Soft1 που ενισχύει την ευελιξία χρήσης και την αμεσότητα πρόσβασης σε κρίσιμους πληροφοριακούς πόρους της επιχείρησης.

Κάθε επιχείρηση μπορεί τώρα να επιτύχει σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους και να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγικότητα των στελεχών της και την αποδοτικότητα των business διαδικασιών της.

Μοναδικά πλεονεκτήματα!

Η εφαρμογή Soft1 Web360 είναι άμεσα αξιοποιήσιμη σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις Soft1, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή στο cloud).

Όλα είναι έτοιμα για σας από τη SoftOne! Χωρίς να απαιτούνται ειδικές εγκαταστάσεις ή άλλος πρόσθετος εξοπλισμός, με κεντρικό έλεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης και με εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης.

Τα στελέχη της επιχείρησης σας μπορούν τώρα:

 • να ανταποκρίνονται πιο άμεσα σε ανάγκες πελατών
 • να εκμεταλλεύονται πληροφορίες για πιο γρήγορες και σωστές αποφάσεις
 • να διεκπεραιώνουν με πιο ευέλικτο τρόπο τις εργασίες τους

Η εφαρμογή Soft1 B2B απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες συνεργασίας με επιχειρήσεις / πελάτες τους με δυνατότητα ειδικής πρόσβασης σε λειτουργίες της κεντρικής μηχανογράφησης Soft1, έτσι ώστε:

 • να διαχειριστούν τις ενεργές παραγγελίες τους
 • να καταχωρήσουν νέες παραγγελίες
 • να έχουν πληροφόρηση για την οικονομική τους καρτέλα, στατιστικά ειδών, τιμοκαταλόγους κλπ.
Μοναδικά πλεονεκτήματα!

Η εφαρμογή Soft1 B2B είναι άμεσα αξιοποιήσιμη σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις Soft1, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή στο cloud).

Όλα είναι έτοιμα για σας από τη SoftOne! Χωρίς να απαιτούνται ειδικές εγκαταστάσεις ή άλλος πρόσθετος εξοπλισμός, με κεντρικό έλεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης και με εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης.

Η επιχείρησή σας μπορεί τώρα:

 • να επιτύχει σημαντική μείωση λειτουργικών δαπανών
 • να ανταποκρίνεται πιο άμεσα σε ανάγκες πελατών
 • να διεκπεραιώνει με πιο ευέλικτο τρόπο τις εργασίες της

Η έκδοση Soft1 Open Enterprise υποστηρίζει τη σύγχρονη «ανοικτή επιχείρηση» με πρωτοποριακές τεχνολογίες και μια σειρά από web & mobile εφαρμογές.

Η εφαρμογή myCustomer αναβαθμίζει και διευρύνει τις συναλλαγές των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους, ισχυροποιεί τις σχέσεις συνεργασίας ενώ συμβάλει στην μείωση των λειτουργικών δαπανών και στον περιορισμό του χρόνου εκτέλεσης των καθημερινών εργασιών.

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν λογισμικό Soft1 Open Enterprise μπορούν τώρα με την υπηρεσία "myCustomer", να προσφέρουν νέες σημαντικές δυνατότητες στους πελάτες τους, όπως:

 • Ενημέρωση με e-mail κάθε φορά που εκδίδεται ένα παραστατικό
 • Πρόσβαση σε ειδικό portal μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα:
  • να προβάλουν όλα τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί
  • να παρακολουθούν το στάδιο των παραγγελιών τους
  • να ενημερώνονται για την οικονομική τους καρτέλα
  • να προβάλουν στατιστικά στοιχεία των αγορών τους
  • να έχουν πρόσβαση σε τιμοκαταλόγους

Με τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία "myCustomer", κάθε επιχείρηση έχει την δυνατότητα να ισχυροποιήσει τις σχέσεις με τους πελάτες της, να αυτοματοποιήσει και να διευρύνει τις καθημερινές συναλλαγές μαζί τους, μειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά κόστη και αναβαθμίζοντας την εταιρική εικόνα της.

"Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας"

Νέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter