Η Value Right μελετώντας σε βάθος το οικονομοτεχνικό περιβάλλον των ελληνικών επιχειρήσεων έχει προβεί σε μία ομάδα δράσεων που συντελούν στην ουσιώδη εξοικονόμηση πόρων. Πρωτεύων σκοπός αυτών των δράσεων είναι η μείωση του λειτουργικού κόστους της Επιχείρησης και δευτερεύων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας ή αλλιώς η μείωση της επιβάρυνσης του Περιβάλλοντος. Πρόκειται για «πράσινες» ενέργειες που συγκλίνουν στη βελτίωση του αύριο για την Επιχείρηση, αλλά κυρίως για τον Άνθρωπο.

Στον τομέα εξοικονόμησης Ενέργειας μία εύκολη και καθόλου κοστοβόρα κίνηση για την Επιχείρηση είναι η διερεύνηση εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής Ενέργειας.

Έτσι, η Value Right σας βοηθάει να μειώσετε το λογαριασμό κατανάλωσης σας. Συνδέεστε εύκολα, άμεσα,  χωρίς δεσμεύσεις, συμβόλαια & extra χρεώσεις.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

Σας αναλύουμε το Πρόγραμμα που θα προσαρμοστεί στα δικά σας μέτρα, αναλαμβάνοντας όλα τα διαδικαστικά που θα απαιτηθούν. Τα προτεινόμενα έχουν ήδη αξιολογηθεί από το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Με την αλλαγή παρόχου δύναται να πραγματοποιηθούν άμεσα τα ακόλουθα:

  • Μείωση του κόστους ρεύματος έως και 12%
  • Δυνατότητα επιστροφής εγγύησης, ανάλογα με τον τρόπο εξόφλησης του λογαριασμού ρεύματος.
  • Ευελιξία στην επικοινωνία.
  • Βελτίωση της επικοινωνίας με τον πάροχο ρεύματος.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Νέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter