Η Value Right είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στην αγορά του επιχειρηματικού σχεδιασμού και της πληροφορικής. Από το 2006, χρονιά που ιδρύθηκε, μέχρι και σήμερα έχει υποστηρίξει εκατοντάδες επιχειρήσεις στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, ενώ στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι ξενοδοχειακοί όμιλοι της χώρας. Διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα στελεχών, με πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και βαθιά κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων, ειδικά στο κλάδο του τουρισμού. Οργανωτικά αποτελείται από δύο επιχειρηματικές οντότητες:

 • Τη Value Right Management Consulting η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα του επιχειρηματικού σχεδιασμού και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.
 • Και τη Value Right IT Solutions η οποία προσφέρει ολοκληρωμένα ERP και CRM πληροφοριακά συστήματα καθώς και μια σειρά από εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής.

Η Value Right Management Consulting προσφέρει στους πελάτες της μια διευρυμένη γκάμα από υπηρεσίες:

 •  εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών, επιχειρησιακών & επενδυτικών σχεδίων
 •  κατάρτιση στρατηγικής για λήψη αποφάσεων
 •  διεξαγωγή επιχειρησιακού και στρατηγικού σχεδιασμού & ανασχεδιασμού
 •  προώθηση εταιρικών & κοινοπρακτικών χρηματοδοτήσεων
 •  εποπτεία & υλοποίηση της επιχειρηματικής διοίκησης & οικονομικής διαχείρισης
 •  εκπόνηση μελέτης για τον ανασχεδιασμό και τη ρύθμιση των δανείων

Σήμερα, στο κλάδο του επιχειρηματικού σχεδιασμού, η Value Right διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών , δραστηριοποιούμενη σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της αγοράς, λειτουργώντας ως developer, asset manager, σύμβουλος ανάπτυξης αλλά και μέσω του δικτύου των συνεργατών της, ως σύμβουλος real estate.

Το 2012 , η εταιρεία, προχώρησε στην εξαγορά των λύσεων πληροφορικής που είχε αναπτύξει η Data Concept με κύριο πεδίο δραστηριότητας στο δημόσιο τομέα. Επιπλέον σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους πελάτες της μία ολοκληρωμένη και πλήρη λύση, αποτελούμενη από συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής ανέπτυξε συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες και Διεθνείς κατασκευαστές λογισμικού και συστημάτων πληροφορικής

Η Value Right IT Solutions προσφέρει:

 •  Το ολοκληρωμένο ERP και CRM πληροφοριακό σύστημα της SOFTONE·
 •  Λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας (BusIness Inteligence) με την αξιοποίηση της πλατφόρμας QlikView.
 •  Λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας και management μέσω τοποθεσίας με την αξιοποίηση του επαναστατικού Real Time Location System της Ekahau.(Σύστημα εντοπισμού προσώπων και αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο).
 •  Στοχευμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης της dZine

Στόχος της Value Right είναι να αποτελέσει για τους πελάτες της ένα μοναδικό σημείο (one stop shop) παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής.

Νέα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέα Προγράμματα 2017

Αναμένονται, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βάσει των ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, 3 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ για τους κλάδους: του τουρισμού, του λιανικού εμπορίου, της εστίασης, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και του franchise, για τα οποία θα υπάρχει εκτενέστερη και πληρέστερη πληροφόρηση με την προδημοσίευση των δράσεων.

ΕΣΠΑ 2014-2020 - 3 Δράσεις Επιχειρηματικότητας (Β’ κύκλος)

Οι πρώτες δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ενεργοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2016 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ) εντάσσονται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα
Τα νέα της Valueright

10/2014 —Η Dvs eCommerce Experts εταιρεία που εξειδικεύεται στη κατασκευή και φιλοξενία ηλεκτρονικού καταστήματος και η Value Right εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής προχωρούν σε σύναψη συνεργασίας για την από κοινού διάθεση και υποστήριξη των εφαρμογών CS-Cart (λογισμικό δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος) και Soft1 ( ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων με ουσιαστική CRM λειτουργικότητα).

Περισσότερα
Συμπληρώστε το email σας για εγγραφή στο Newsletter